top of page
  • vselena4

АНЛОК МОЗГІВ двигуна від тюнінгу. Як чипанути BMW після 2016 року? UNLOCK DME на BMW!

ОП ОП! Стаття про UNLOCK DME на BMW!



Якщо у тебе BMW і ти хочеш підвищити потужність, ця стаття безумовно для тебе. 20 років тому БМВ були з атмосферними двигунами і підвищити потужність було складно і не доцільно. Останні 15 років авто турбовані і потужність може легко підвищуватися на 20% простим чіп тюнінгом і деякими доробками. Стаття актуальна для БМВ після 2016 року. Якось так трапляється що BMW намагається закрити свої мізки від UNLOCK, але продовжує робити свої авто такими, що піддаються до тюнінгу.

 

1. Варіант де BMW не вимагає UNLOCK це авто, мізки були випущені до 2020.06 і де прошивка не оновлена до 2020.03 - все ок можна робити чіп тюнінг без проблем!

Перед заливкою рекомендуємо переконатися в тому що мозок авто не заблокований, при підключенні BOOTMOD буде написано "DME Unlock Requirement (OBD)"


2. Другий варіант: мізки авто до 2020.06, а прошивка після 2020.06, і під час під'єднання bootmod3 написано DME Unlock Requirement (Bench) - для чип-тюнінгу потрібно робити Bench Unlock, цей unlock ми можемо робити спеціальним обладнанням у Києві, а після заливати bootmod.


3 Третій варіант: мізки (ECU) після 2020.06 і прошивка після 2020.06, це FEMTO UMLOCK. На 2023 рік я це зміг зробити на своїй BMW M4 G82 тільки через FEMTO (Процедура триває в середньому місяць)


 

Для того щоб зробити анлок мізків на своїй BMW M4 G82: я зняв мізки, відправив через постачальників у Львові (я розраховував, що посилка до мене приїде через 3 тижні), а в підсумку приїхала через місяць. Я забрав її з пошти, поставив і тачка успішно завелася! Про те як залити чіп читайте в наступній статті.


 

Як відбувається процес unlock блоку управління двигуном на BMW дивіться детально у відео на Youtube - https://youtu.be/twOtUNbRBz0?si=orm4aoFrO9-mtIFO


Коди активації BootMod3/Дистанційна заливка Чіпа, Stage 1/Stage 2 за топовими цінами 🤑



Пост: Blog2_Post
bottom of page